Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


24 лютого 2016 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання обговорено та прийнято 21 питання.

Так погоджено звіти про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста та про виконання міського бюджету за 2015 рік.

Затверджено склад комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради;

зміни та доповнення до Програми розвитку освіти у місті Синельниковому на 2010-2020 роки”, до колективного договору ТОВ «Інтерфом-Дніпро» .

Погоджено проект міської програми «Здоров'я населення м. Синельникове на 2016-2019 роки», міської Програми інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на 2016-2018 роки.

Також розглянуто питання про стан кадрової роботи у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах та про стан документообігу та рівень виконавської дисципліни у виконавчому комітеті Синельниківської міської ради за 2015 рік; про стан виконання заходів щодо здійснення внутрішнього контролю; підведено підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконкомі міської ради в минулому році.

Прийнято рішення про присвоєння поштових адрес, про постановку громадян на квартирну чергу, про видачу ордерів, про відмову громадянину у постановці на квартирну чергу, про поховання громадянина.

Затверджено протоколи спільного засідання адміністрації та профспілкової організації Синельниківського локомотивного депо, Синельниківського пасажирського вагонного депо, Синельниківської дистанції колії.

Розглянуто 4 питання щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 24.02.2016.