Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


26 вересня 2018 року під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Володимира Яковіна відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 51 рішення, що стосуються як життєдіяльності синельниківської громади в цілому, так і окремих мешканців.

Члени виконавчого комітету заслухали звіти про виконання різних за напрямками 18 місцевих програм за 2017 рік та І півріччя поточного року. Затвердили зміни до частини з них, пов’язані з подовженням терміну дії, фінансуванням програм.

Обговорили питання про готовність об’єктів житлово-комунального господарства та установ соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та про початок опалювального сезону 2018-2019 років.

Затвердили протоколи спільних засідань адміністрації та первинних профспілкових організацій підприємств залізничного транспорту щодо постановки громадян на квартирну чергу; зміни та доповнення до колективного договору Товариства з обмеженою відповідальністю „ІНТЕРФОМ-ДНІПРО”.

Прийняли 9 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей, 11 рішень щодо присвоєння поштових адрес земельним ділянкам.

Також затвердили склад та положення про експертну комісію виконавчого комітету Синельниківської міської ради, Інструкцію про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах.


adm. - 26.09.2018.