Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


24 січня 2018 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 22 рішення.

Так ухвалено рішення про заходи щодо поліпшення стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних і призовників на підприємствах, установах та організаціях міста Синельникового.

Затверджено колективні договори приватним підприємствам „ГАРАНТ-ВІТА-ФАРМ” та „Телерадіокомпанія „Регіон”; зміни до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік»; акти з визначення та відшкодування збитків власнику землі; об’єкти громадських робіт та перелік видів безоплатних суспільно-корисних робіт у 2018 році.

Також прийнято рішення про постановку громадян на квартирну чергу, зняття громадян з квартирного обліку, про поховання громадянина, про присвоєння поштових адрес.

Погоджено Інвестиційну програму Синельниківському міському комунальному підприємству «Водоканал» на 2018 рік.

Встановлено тариф на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у розмірі 6 грн..Зазначений тариф набере чинності з моменту офіційного оприлюднення рішення в газеті "Твій Регіон".

Вирішено низку питань щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 24.01.2018.