Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


23 грудня 2015 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання розглянуто та прийнято 20 рішень.

Так члени виконкому обговорили питання про заходи щодо поліпшення стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних і призовників на підприємствах, установах та організаціях міста Синельникового, про введення в штатний розпис Центру дитячої творчості додаткових штатних одиниць, про реєстрацію колективного договору; про встановлення режиму роботи об’єкта торгівлі, про присвоєння поштових адрес.

Затвердили розмір допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого, на 2016 рік; план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік; зміни до рішення виконавчого комітету Синельниківської міської ради від 23 вересня 2015 року № 209 «Про присвоєння поштових адрес»; тарифи на послуги з утримання будинку і споруд та прибудинкової території будинку №12А на вулиці Миру та Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку №29 «Мрія»; тарифи на послуги з вивозу рідких відходів Синельниківському міському комунальному підприємству «Водоканал».

Погодили проект Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Синельникового на 2015- 2020 роки, зміни до Програми по земельній реформі на 2014-2018 роки.

Вирішили чотири питання, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей, серед яких - про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання і виховання малолітньої дитини.

Також затвердили план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на І квартал 2016 року, зміни до регламенту роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради та до інструкції з діловодства у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах.


adm. - 23.12.2015.