Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


24 квітня 2019 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 29 рішень, направлені на забезпечення життєдіяльності синельникіської громади в цілому, вирішення питань окремих городян.

Так затверджені зміни до Порядку реалізації Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2019-2023 роки, до складу комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, доповнення до колективного договору Синельниківського міського комунального підприємства „Водоканал”.

Ухвалено рішення про використання води на полив, протокол засідання адміністрації та профкому первинної профспілкової організації Синельниківської дистанції колії щодо взяття на квартирний облік осіб, які потребують поліпшення житлових умов.

Прийнято низку рішень щодо присвоєння поштових адрес двом квартирним житловим будинкам, новоутвореним об'єктам нерухомого майна, гаражам, земельній ділянці для будівництва індивідуального гаражу, що належать громадянам.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІІІ квартал 2019 року.

Обговорено питання про роботу управління праці та соціального захисту населення міської ради в частині виконання делегованих повноважень та хід виконання міських програм з питань соціального захисту громадян.

Прийнято 9 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 24.04.2019.