Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


Під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання обговорено та прийнято 17 питань. Так погоджено зміни до показників міського бюджету на 2015 рік та до Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникового на поточний рік, до Порядку реалізації Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 роки; до Програми по земельній реформі на 2014-2018 роки.

Затверджено Посадовий склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, зареєстровано зміни до колективного договору.

Також обговорені питання: про заходи щодо поліпшення стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних і призовників на підприємствах, установах та організаціях міста Синельникового; про присвоєння поштових адрес; про постановку громадян на квартирну чергу міськвиконкому; про надання службового приміщення; про призначення піклувальника над громадянином, який через незадовільний стан здоров’я потребує постійного стороннього догляду.

Вирішено 4 питання щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Також члени виконкому заслухали питання про стан документообігу та виконавської дисципліни у міськвиконкомі за дев'ять місяців 2015 року.


adm. - 28.10.2015.