Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


26 серпня 2015 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання обговорено та прийнято 18 питань, серед яких: заслухано звіт про виконання Програми відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків в м. Синельниковому на період 2012-2017 р.р. влітку 2015 року; розглянуто питання про черговий призов на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2015 року.

Затверджено: Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій;

склад комісії по проведенню безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу;

списки дітей і підлітків шкільного віку, які проживають на територіях обслуговування загальноосвітніх шкіл м. Синельникового;

проектно-кошторисні документації робочих проектів.

Погоджено розмір батьківської плати за навчання в школі культури і мистецтв, зміни до паспортів міських автобусних маршрутів регулярних перевезень.

Зареєстровано колективний договір, присвоєно поштові адреси домоволодінням громадян.

Призначено піклувальників над двома громадянами міста, які через незадовільний стан здоров’я потребують постійного стороннього догляду.

Обговорено питання про стан кадрової роботи у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах за перше півріччя 2015 року.


adm. - 26.08.2015.