Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


27 лютого 2019 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. За результатами обговорень прийнято 59 рішень щодо життєдіяльності синельниківської громади та окремих мешканців.

У розширеному складі обговорені звіти про виконання міського бюджету та Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста за 2018 рік.

Члени виконкому також погодили звіти з виконання 20 міських програм за 2018 рік та зміни до деяких з них. Міські цільові програми направлені на забезпечення сталого економічного і соціального розвитку усіх галузей міського господарства.

Затвердили перелік доріг та тротуарів, ремонт яких передбачається в 2019 році.

Ухвалили колективний договір Товариства з обмеженою відповідальністю „ІНТЕРФОМ-ДНІПРО”, зміни та доповнення до колективного договору Комунального підприємства „Декоративні культури” Дніпропетровської обласної ради.

Прийняли низку рішень щодо присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та гаражам, що належать громадянам.

Затвердили межі доступності послуг транспортного обслуговування на 2019-2020 рр.; протоколи спільних засідань адміністрації та первинних профспілкових організацій підприємств залізничного транспорту щодо постановки громадян на квартирну чергу, включення до першочергової квартирної черги та зняття з квартирної черги міськвиконкому.

Погодили зміни до показників бюджету міста на 2019 рік; до Інструкції з діловодства у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах; до складу комісії з питань врегулювання земельних спорів щодо меж земельних ділянок та додержання правил добросусідства при виконавчому комітеті міської ради.

Затвердили план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІІ квартал 2019 року.


adm. - 27.02.2019.