Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


22 липня 2015 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання обговорено та прийнято 16 рішень, серед яких: про стан виконавської дисципліни у І півріччі 2015 року та заходи по забезпеченню контролю за виконанням службових документів та про підсумки роботи із зверненнями громадян у виконкомі Синельниківської міської ради за І півріччя 2015 року.

Погоджено зміни та доповнення до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 р.. Зареєстровано колективні договори та зміни і доповнення до них. Затверджено склад спостережної комісії на громадських засадах та її положення при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради. Погоджено зміни до Міської цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту в м.Синельникове на 2011-2015 роки.

Також прийнято рішення про встановлення режиму роботи об’єктам торгівлі; про дозвіл на видалення дерев; про постановку громадян на квартирну чергу; про призначення піклувальника над громадянином.

Обговорено та прийнято 6 рішень, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 22.07.2015.