Logo

Telegram
Facebook

Відбулася шоста сесія міської ради VІІІ скликання


06 квітня 2021 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася чергова шоста сесія Синельниківської міської ради VІІІ скликання. На засіданні прийнято 30 рішень.

Так народні обранці затвердили зміни до бюджету Синельниківської міської територіальної громади на 2021 рік: спрямували кошти для організації роботи Синельниківського об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (50,0 тис.грн.); на проведення поточного ремонту паркану та воріт кладовища (62,1 тис.грн.), на виготовлення проєктно – кошторисної документації на капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вул. Чехова, буд.6 (2 під’їзд) в сумі 18,3 тис.грн; відділу освіти міської ради - на оплату праці працівників дитячо –юнацької спортивної школи - 165,2 тис.грн. у зв’язку з відкриттям відділення боксу; виконавчому комітету міської ради на придбання комп’ютерної техніки – 54,0 тис.грн та на оплату судового збору для подання позовних заяв до суду по стягненню заборгованостей по сплаті орендної плати – 205,1 тис.грн.

Також депутати затвердили зміни до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2019-2025 роки та до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2021-2025 роки.

Ухвалили в новій редакції статут Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи. З 1 вересня 2021 року у ДЮСШ запрацює четверте відділення – з боксу. На сьогоднішній день у школі функціонують відділення з легкої атлетики, футболу, дзюдо.

У новій редакції депутати затвердили і статут Синельниківського міського комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна контора -2», а також Положення про порядок проведення конкурсу та призначення керівників комунальних закладів загальної середньої освіти Синельниківської міської ради; договори про пайову участь у розвитку інфраструктури м. Синельникове. Надали згоду на розроблення детального плану території для сільськогосподарського призначення земельної ділянки по вул. Воїнів-афганців, 2 а.

Серед блоку комунальних питань – затвердили перелік об’єктів, що є власністю територіальної громади. Надали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста двох автомобілів ГАЗ-32214 К з обладнанням та спецтехніку для санітарної очистки території Синельникового – міні-навантажувач BobcatS770 у комплекті з навісним обладнанням. Дане майно належало до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Дніпропетровської області.

Також депутати надали згоду на прийняття від АТ «Українська залізниця» до комунальної власності територіальної громади м. Синельникове об’єктів водопостачання - по вулиці Тітова, 55 (будівлі насосної станції, бані, будинок при насосній станції та інші).

Обговорили та прийняли низку рішень з земельних питань, серед яких: про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради; про надання земельних ділянок громадянам в оренду; поновлення дії договору оренди земельної ділянки чи розірвання договору оренди, укладених з фізичними особами-підприємцями.

Надали в постійне користування земельні ділянки комунальному некомерційному підприємству «Синельниківський центр первинної медико-санітарної допомоги Синельниківської міської ради».

Також надали дозволи на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва громадянам індивідуальних гаражів.

Наприкінці засідання вже традиційно привітали депутатів-іменинників, які відзначили дні народження у міжсесійний період.


adm. - 06.04.2021.