Logo

Telegram
Facebook

Відбулася чергова сесія міської ради


18 грудня 2019 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася чергова 46 сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання.

Під час засідання депутати ухвалили 39 рішень, що стосуються життєдіяльності міста та окремих мешканців.

Народні обранці схвалили головний фінансовий документ Синельникового - бюджет міста на 2020 рік та Програму соціально-економічного та культурного розвитку на наступний рік.

Затвердили низку змін до чинних міських програм, серед яких: Програма розвитку малого підприємництва у місті Синельниковому на 2011 – 2020 роки, Програма «Здоров’я населення м. Синельникового на 2020-2024 роки», Програма розвитку освіти у місті Синельниковому на 2019-2023 роки, Програма реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2017-2022 роки зі змінами, Програма по земельній реформі на 2017 -2022 роки, Програма «Забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа житлом у м. Синельниковому на 2013-2022 роки», Програма громадського бюджету (бюджету участі) м. Синельникове на 2019-2024 роки.

Також депутати затвердили структуру Синельниківської міської ради та її виконавчих органів, перспективний план роботи міської ради на 2020 рік, список присяжних Синельниківського міськрайонного суду, план діяльності з підготовки регуляторних актів у 2020 році.

Серед блоку комунальних питань – змінили власника юридичної особи - комунального підприємства «Синельниківська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради» на нового власника – Синельниківську міську раду та затвердили нову назву медичного закладу – «Комунальне некомерційне підприємство «Синельниківська центральна міська лікарня» Синельниківської міської ради», прийняли до комунальної власності синельниківської громади майно закладу. Тепер лікарня є міською, проте, як і раніше, обслуговуватиме мешканців Синельниківського району. Територіальні громади виділятимуть зі своїх бюджетів кошти відповідно до кількості своїх громадян.

Ухвалили статут Синельниківського міського комунального підприємства «Водоканал» в новій редакції, передали функції замовника проектування та надали згоду на виконання будівельних робіт по об’єкту «Благоустрій території паркової зони в районі вул. Миру».

Вирішили низку земельних питань щодо безоплатної передачі у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради; надання земельних ділянок в оренду суб’єктам господарювання; затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду підприємцям, пересічним громадянам.

Надали дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів.


adm. - 18.12.2019.