Logo

Telegram
Facebook

Відбулася чергова сесія міської ради


08 лютого 2018 року під головуванням секретаря міської ради Олени Заіки відбулася двадцять восьма сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання. На засіданні прийнято 32 рішення, що стосуються життєдіяльності міста, окремих громадян.

Депутати затвердили положення про відділ архітектури та містобудування Синельниківської міської ради та щодо Порядку розгляду електронної петиції до Синельниківської міської ради, зміни до кількісного та персонального складу виконавчого комітету міської ради VІI скликання.

Визначилися з орієнтовними строками проведення персональних звітів перед виборцями про роботу у 2017 році.

Затвердили Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель територіальної громади міста, детальні плани території, зміни до Регламенту Синельниківської міської ради VІІ скликання, затвердженого раніше.

Прийняли рішення про проведення процедури публічних закупівель з енергомодернізації Синельниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2; про доповнення переліку об’єктів, що є власністю територіальної громади м. Синельникове, двома квартирами.

Прийняли до комунальної власності територіальної громади міста міні-навантажувач Bobcat S770.

Вирішили низку земельних питань, серед яких: надали дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянам міста, серед яких - учасники бойових дій; затвердили технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду фізичній особі-підприємцю; надали дозвіл громадянці на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Прийняли до комунальної власності територіальної громади м. Синельникового відумерлу спадщину.

Ухвалили рішення про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради.


adm. - 08.02.2018.