Logo

Telegram
Facebook

Відбулася чергова сесія міської ради


18 жовтня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася 25 сесія міської ради VІІ скликання. Під час пленарно засідання прийнято 24 рішення, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих громадян.

Так підведено підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникового на 2017 рік та міського бюджету за 1 півріччя 2017 року.

Депутатами схвалено зміни до міського бюджету на поточний рік, переліку адміністративних послуг (у тому числі документів дозвільного характеру), які надаються через центр надання адміністративних послуг, та до низки міських програм, а саме: до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 р.р.; Програми «Здоров'я населення м. Синельникове на 2016-2020 роки»; міської цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту в м. Синельникове на 2011-2020 роки; Програми розвитку культури в м. Синельниковому на 2011-2020 роки; Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у місті Синельниковому на 2011-2022 роки; Програми відпочинку та оздоровлення дітей в м. Синельниковому на період 2015-2022 р.р..

Затверджено в новій редакції статут Синельниківського міського комунального підприємства «Водоканал». До комунальної власності міста прийнято квартиру №107 у житловому будинку на вул. Миру,12А, придбану Державною іпотечною установою, що перебуває в управлінні Головного управління Національної гвардії України, та відумерлу спадщину по вул. Локомотивна,73

Ухвалено рішення, згідно з яким припиняється діяльність комунальних підприємств Синельниківського міського комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна контора -1» та Синельниківського міського комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна контора -2» в результаті їх реорганізації шляхом злиття в комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду територіальної громади м. Синельникове».

Затверджено акт про списання багатоквартирного будинку з балансу по вул. Виконкомівська,88. Прийнято рішення про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради. Затверджено технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «АКВАРЄАЛ». Надано дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок двом громадянам. Затверджено проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Фактор».

По завершенню пленарного засідання перед депутатами виступив Сергій Нестеренко - керівник Синельниківської місцевої прокуратури, який проінформував присутніх про результати діяльності прокуратури за підсумками 1 півріччя 2017 року.

За традицією, депутати-іменинники, які відзначили дні народження у міжсесійний період, отримали привітання від міського голови Дмитра Зражевського та колег.


adm. - 18.10.2017.