Logo

Telegram
Facebook

Відбулася чергова сесія міської ради


07 серпня 2020 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася п’ятдесят перша сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання.

Більшістю голосів прийнято 75 рішень, що стосуються як міста в цілому, так і окремих його мешканців.

Депутати ухвалили звіти щодо виконання понад двадцяти міських програм за І півріччя 2020 року та зміни до деяких із них. Міські програми розроблені відповідно до державних та регіональних цільових програм, спрямовані на розв'язання найактуальніших проблем розвитку Синельникового, різних сфер життєдіяльності міста, реалізація яких здійснюється за рахунок коштів міста та інших джерел.

Також на засіданні затверджено звіт про виконання бюджету міста за 1 півріччя 2020 року та зміни до раніше ухваленого рішення, перелік адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг Синельниківської міської ради.

Серед комунальних питань народні обранці ухвалили рішення щодо передачі функцій замовника департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації та надали йому згоди на проведення будівельних робіт по об’єктах: капітальні ремонти тротуару по вул. 8 Березня від (вул. Західна до вул. Глінки), тротуару по вул. Виконкомівська (від будинку №74А до Комунального закладу освіти «Дитячий навчальний заклад (ясла-садочок) №5 «Вербиченька»), тротуару по вул. Гостинна (від вул. Тітова до вул. Суворова), тротуару по вул. Миру (від будинку №30 до будинку №35).

У блоці земельних питань – прийняли рішення про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради, а також низку рішень щодо припинення договорів оренди земельних ділянок, укладання нових, надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, для будівництва індивідуальних гаражів, будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Затвердили технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки відділу освіти Синельниківської міської ради для будівництва та обслуговування будівель освіти.


adm. - 07.08.2020.