Logo

Telegram
Facebook

Відбулася 53 сесія міської ради VІ скликання


27 серпня 2015 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася 53 сесія міської ради VІ скликання. Під час пленарного засідання обговорено 32 питання, з яких прийнято 30.

Так депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету, Програми соціально-економічного розвитку за І півріччя 2015 року та зміни до:

бюджету на 2015 рік та вищеназваної програми;

плану діяльності з підготовки регуляторних актів та відстеження їх результативності у 2015 році;

Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 р.;

міської цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту. в м.Синельникове на 2011-2015 роки»;

Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2011-2018 роки зі змінами;

рішення міськоїради від 07.03.2012 №318-19/УІ «Про комісію з найменування та перейменуваннявулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших споруд умісті Синельниковому».

Також народні обранці затвердили статути дошкільних навчальних закладів міста Синельникового, рішення про передачу пожежних гідрантів.

Прийняли 6 комунальних питань, в тому числі затвердили порядок проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів; надали згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Синельникового об’єкта завершеного будівництва «Реконструкція проїжджої частини вулиці Чехова м.Синельникове»; затвердили склад конкурсної комісії по проведенню приватизації (відчуження) майна територіальної громади м.Синельникового з визначення суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна, що підлягає відчуженню.

Затвердили 12 земельних питань стосовно надання громадянам дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою безоплатної приватизації, визначення кадастрового номеру; затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та укладення договору про встановлення строкового сервітуту; затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду фізичним особам – підприємцям.

Також депутати затвердили звернення до Кабінету Міністрів України щодо зниження тарифів на енергоносії.

Наприкінці засідання міський голова ознайомив присутніх з повідомленням про утворення депутатської групи «Відродження».


adm. - 27.08.2015.