Logo

Telegram
Facebook

Вічна пам’ять усім полеглим та щира повага живим!


13 жовтня 2021 року, у рамках заходів до Дня захисників та захисниць України, представники міської влади на чолі з Дмитром Зражевським, голова Синельниківськівської районної державної адміністрації Світлана Назарчук, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій міста, ветеранських об’єднань відвідали священне для синельниківців місце - пам’ятний знак героям сучасності - воїнам Синельниківщини, які загинули на сході України.

З палкими промовами до земляків звернулися Дмитро Зражевський, Світлана Назарчук, керівник Синельниківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євген Шкнай.

У хвилині мовчання присутні схилили голови перед світлою пам’яттю загиблих за свободу та незалежність України в різні часи. Від імені земляків до підніжжя пам’ятного знаку були покладені квіти вдячності. Вічна пам’ять усім полеглим та щира повага живим!

12 жовтня делегація від міста взяла участь у районних заходах, що проходили на базі Покровської громади. Учасники бойових дій АТО/ООС нашого міста взяли участь у покладанні квітів до пам’ятного знаку воїнам, які загинули на сході України, урочистостях, тематичній виставці, на якій були представлені експонати і від міста Синельникове.

photo-2021-10-13-15-28-13.jpg


adm. - 13.10.2021.