Logo

Telegram
Facebook

Урочистості до Дня місцевого самоврядування


07 грудня 2015 року в залі засідань міської ради зібралися ті, хто працює на благо синельниківської громади: посадові особи місцевого самоврядування, депутати міської ради, активісти органів самоорганізації населення, небайдужі громадяни, які вболівають за проблеми Синельникового, дбають про розквіт і зростання міста. Приводом для зустрічі стало святкування Дня місцевого самоврядування, який щороку відзначається 7 грудня.

Вітаючи присутніх з професійним святом, міський голова Дмитро Зражевський зазначив, що ми живемо у складні часи, проте саме реформа місцевого самоврядування надасть громадам великі можливості для розвитку. «Сьогодні в місті обрано новий депутатський корпус, затверджено персональний склад виконавчого комітету міської ради. Я впевнений, що всі разом ми зможемо реалізувати плани, спрямовані на покращення добробуту мешканців міста, - наголосив керівник міста. – Бажаю, щоб всі ходили на роботу із задоволенням, а нагородою за працю були слова вдячності від городян».

За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативність в роботі, спрямовану на ефективну діяльність міської ради та з нагоди Дня місцевого самоврядування Дмитро Зражевський нагородив подяками кращих представників галузі. Так Подяку Синельниківського міського голови оголошено депутатам міської ради: Володимиру Барановському, Олені Захаровій, Андрію Сіталу, Наталії Солонині; працівникам структурних підрозділів міської ради: Ользі Приходько - начальнику відділу ведення Державного реєстру виборців, Світлані Фастовій - заступнику начальника управління – начальнику бюджетного відділу міського фінансового управління, Наталії Половній - головному спеціалісту з питань мобілізаційної роботи відділу спеціальної, мобілізаційної та військової роботи, Юлії Литвин - спеціалісту І категорії загального відділу міської ради; головам квартальних комітетів: Тетяні Сідун (№4), Ірині Говорусі (№5), Ользі Шинкаренко (№13), Валентині Кулаковій (№24).

Подарунком для всіх присутніх став святковий концерт, підготовлений творчими колективами Будинку науки і техніки локомотивного депо.

sam-0423.jpg
sam-0429.jpg
sam-0446.jpg
pa251481.jpg


adm. - 08.12.2015.