Logo

Telegram
Facebook

У місті введено надзвичайну ситуацію


На позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, що відбулася 23 березня 2020 року, прийнято рішення про введення в місті Синельникове, як і по всій Дніпропетровщині, надзвичайної ситуації. Таке рішення ухвалено, щоб не допустити поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, на території міста.

Відповідно до чинного законодавства, створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, куди ввійшли представники різних служб.

Штаб здійснюватиме моніторинг епідеміологічної ситуації в Синельниковому, інформування населення, організовуватиме запобіжні заходи.

З метою протидії поширенню коронавірусу, комісія з питань ТЕБ та НС своїм рішенням заборонила роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає обслуговування відвідувачів. Працюватимуть лише ті, хто торгує продуктами харчування за умови дотримання протиепідемічних вимог: наявності засобів індивідуального захисту, дезінфекційних засобів, забезпечення встановленої нормативної відстані між особами.

Роботу міських ринків призупинено повністю.

Рішення комісії діятиме на період карантину.

Протокол засідання комісії з питань ТЕБ та НС №5 від 23.03.2020 читати далі


adm. - 23.03.2020.