Logo

Telegram
Facebook

У місті відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних Сил України


05 травня 2015 року у Синельниківському міськвійськоматі відбулися урочисті проводи призовників - Білого Андрія та Гаченка Сергія до лав Збройних Сил України за участю міського голови Дмитра Зражевського, демобілізованого військовослужбовця Сергія Ситника, священнослужителя Свято-Миколаївського храму ієрея Андрія, а також рідних та близьких майбутніх воїнів.

На адресу призовників пролунало багато теплих привітань. З побажаннями гідно виконати свій обов’язок до юнаків звернувся керівник міста Дмитро Зражевський, який зокрема, сказав, що служба в армії - це відповідальна і почесна місія для кожного чоловіка, юнаки вчитимуться захищати найдорожче - свою землю, дорогих людей - батьків. " Сьогодні ми дивимося на вас з вірою і надією, будьте мужніми, повертайтеся додому змужнілими, загартованими, бо на вас чекатимуть тут, у рідному місті», - зазначив Дмитро Зражевський.

Сергій Ситник побажав призовникам успіхів у майбутній службі, сумлінно виконувати свій священний обов’язок, не забувати своїх рідних, телефонувати батькам.

Благословив призовників на військову службу клірик Свято-Миколаївського храму Дніпропетровської єпархії Української православної церкви ієрей Андрій.

Музичні вітання пролунали від Олексія Курілова та Яни Курилех - аматорів Будинку науки і техніки локомотивного депо. На згадку про цей день призовники отримали пам’ятні дарунки від міського голови.


adm. - 05.05.2015.