Logo

Telegram
Facebook

У місті стартувала робота по відновленню ліфтів


У 2015 році з обласного бюджету для потреб ліфтового господарства міста Синельникового виділено близько 2 млн. грн. Ці кошти направлено на капітальний ремонт (заміну) трьох ліфтів у будинку по вулиці Миру,28 та одного ліфта у будинку по вулиці Миру,11 (2-й під’зд).

Про це повідомив представникам місцевих засобів масової інформації начальник управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Володимир Вісіч. «У 2015 році, за ініціативи міського голови Дмитра Зражевського, враховуючи звернення мешканців багатоповерхівок, за кошти міського бюджету була виготовлена проектно-кошторисна документація для відновлення роботи чотирьох ліфтів у дев’ятиповерхових будинках на мікрорайоні по вулиці Миру, - зазначив Володимир Вісіч. – Оскільки ці роботи потребують значних капіталовкладень, міський голова звернувся за допомогою до керівництва області. Результатом співпраці обласної і міської влади у поточному році стануть роботи по стовідсотковому відновленню роботи ліфтів у будинку по вулиці Миру,28. Також буде замінено один ліфт у будинку по вулиці Миру, 11».

«Сьогодні до міста привезено перші два ліфти, які будуть встановлено в будинку №28 по вулиці Миру, - проінформував журналістів Віталій Демідов - директор підрядної організації ТОВ «Технос Днепр». – На першому етапі плануємо провести роботи по демонтажу старих зруйнованих ліфтів, а потім будемо встановлювати нові сучасні. Працюватимемо плідно та якісно, з сьомої години ранку до вечора, щоб вже по завершенню трьох тижнів мешканці багатоповерхівки змогли скористатися послугою, яка їм не надавалася понад двадцять років. Для оплати проїзду у вертикальному транспорті, можливо, будуть введені спеціальні чипи».

«Ми обов'язково будемо продовжувати розпочату роботу, - наголошує міський голова Дмитро Зражевський, - адже ліфтове господарство практично знищено, ліфти майже зруйновані, а ліфт – послуга вкрай необхідна, тому хотілося б, щоб він працював в кожному під’їзді. Сьогодні потребують заміни ще дев’ять ліфтів, і на відновлення кожного потрібно майже 500 тисяч гривень».

p9180952.jpg
p9180964.jpg
p9180961.jpg
p9180975.jpg


adm. - 29.10.2015.