Logo

Telegram
Facebook

У місті стало більше освітлених вулиць


Улітку 2020 року в місті Синельникове облаштовано понад 10 км зовнішнього освітлення, засяяло додатково 207 вуличних ліхтарів. Про це повідомили в управлінні житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.

Роботи з капітального ремонту електромереж виконано на 10 вулицях у приватному секторі міста. Сучасні енергозберігаючі LED-ліхтарі встановлено на вулицях, де їх раніше взагалі не було. Це: вул.Робоча (встановлено 27 світильників), Кримська (26 світильників), Нововокзальна(9 світильників), Вуглова(6 світильників), Південна (24 світильники), Севастопольська (13 світильників), Величая Михайла (18 світильників), Георгієвського (14 світильників), Ярова (14 світильників), Затишна (15 світильників).

Крім того, 41 ліхтар відтепер освітлює вулицю Виконкомівську, по якій активно рухається автомобільний транспорт та пішоходи у напрямку ст.Синельникове-1, дитячого садка №5, мікрорайону «П’ятихатки».

«Вуличне освітлення в місті ми відновлюємо та удосконалюємо вже не перший рік,- говорить міський голова Дмитро Зражевський. –Щороку, відповідно до розробленої нами Стратегії розвитку міста Синельникове на період до 2020 року, та співпраці з обласною радою на чолі зі Святославом Олійником, в різних районах міста проводимо роботи з прокладання нових електромереж, капітального чи планового ремонту існуючих ліній.

Для нас дуже важливо створити безпечні умови для життєдіяльності мешканців нашого міста, їх безпечного пересування, особливо у нічний час. Тільки за останні чотири роки ми капітально відремонтували близько 50 км мереж зовнішнього освітлення та встановили майже 1000 світильників.

Місто поступово стає світлішим. Нові ліхтарі сяють на центральних вулицях міста, на подвір’ях багатоповерхових будинків, спалахують в різних районах приватного сектору. Частину ліхтарів облаштовано відповідно до звернень громадян. Роботи в цьому напрямку плануємо продовжувати і надалі».

-i-215732-.jpg


adm - 09.07.2020.