Logo

Telegram
Facebook

У місті продовжено роботу по відновленню ліфтів


У другому під’їзді дев’ятиповерхового будинку по вулиці Миру,11, після майже двадцятилітньої перерви, запрацював ліфт. Про це повідомив начальник управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Андрій Романовських.

«Роботи по відновленню міського ліфтового господарства були розпочаті ще у 2015 році за ініціативи міського голови Дмитра Зражевського, - зазначив Андрій Аркадійович. - У 2017 році три ліфти запрацювали у дев’ятиповерхівці по вулиці Миру,28. Цього року вводимо в експлуатацію один ліфт у будинку №11.

Роботи були виконані в два етапи: спочатку за обласні гроші встановили нову кабіну, потім, за кошти міста, виконали її підключення до електромережі, провели технічне облаштування комплектуючих. Всі роботи виконані згідно з вимогами по експлуатації ліфтів підрядною організацією з м.Павлограда ТОВ «НВФ Підйомник» .

Сьогодні ліфт працює ще у тестовому режимі, а з 23 серпня буде введений в експлуатацію вже офіційно. Та мешканці під’їзду вже особисто оцінили роботу вертикального транспорту, серед яких – Дмитро Саліонов та Володимир Ніколюк, власники квартир, що знаходяться на дев’ятому поверсі. Чоловіки, які вже багато років мають групи інвалідності, зазначають, що ліфт не працював майже двадцять років. Через проблеми зі здоров’ям, вони не мали можливості часто бувати на свіжому повітрі, серед інших людей, важко вирішувалися і побутові проблеми. Тепер ситуація змінилася кардинально».

Мешканці під’їзду звернулися з письмовим зверненням про відновлення роботи ліфта до міської влади, в якому повідомляли, що у під’їзді проживає багато людей похилого віку, є громадяни з інвалідністю, яким дуже важко підніматися на верхні поверхи. «Сьогодні низка проблем для мешканців нашого під’їзду дев’ятиповерхівки просто відпала, - говорять громадяни та висловлюють слова вдячності міській владі за вирішення даного питання.

Управління житлово-комунального господарства міста, керівництво ЖЕКу-2, у свою чергу, звертаються до жителів з проханням дбайливо ставитися до нового спільного майна, дотримуватися правил користування вертикальним транспортом, в разі аварійної зупинки – не застосовувати силу, телефонувати диспетчеру.

За словами Андрія Романовських, робота з відновлення ліфтового господарства у багатоповерхівках буде продовжуватися і в подальшому, адже ліфт – послуга вкрай необхідна. На даний час потребують заміни ще 9 ліфтів, проте на ремонт кожного потрібні чималі кошти.

img-20190822-132912.jpgimg-20190822-132708.jpg

img-20190822-131506.jpg


adm - 22.08.2019.