Logo

Telegram
Facebook

У місті обговорили питання соціального захисту учасників АТО та їхніх сімей


У міськвиконкомі відбулося засідання оргкомітету щодо питань соціального захисту синельниківців-учасників антитерористичної операції

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради, представники військкомату, медицини, соціальних служб міста.

Члени оргкомітету обговорили питання про виконання в місті розпорядження міського голови №76-р від 29.04.2015 " Про заходи щодо забезпеченян соціальної адаптації учасників антитерористичної операції у місті Синельниковому", зокрема щодо напрацювання механізму проведення соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації демобілізованих, їхнє працевлаштування, виділення учасникам бойових дій земельних ділянок, оздоровлення, увічнення пам’яті загиблих героїв, а також визначили коло проблемних питань.

Заступник міського голови Григорій Шаркевич, який очолює оргкомітет, зазначив, що станом на 04.06.2015 на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради перебуває 17 учасників бойових дій з числа учасників АТО. Всього в місті 34 демобілізованих військовослужбовця, які брали участь у проведенні АТО. Представник міської влади закликав членів оргкомітету докласти максимум зусиль, щоб кожнен захисник Вітчизни зміг отримати необхідну йому допомогу.

З метою з'ясування актуальних питань життєдіяльності, що виникають у демобілізованих учасників АТО та членів їх сімей, вже найближчим часом у міськвиконкомі буде проведена зустріч з представниками громадських та волонтерських організацій, громадськими активістами, які опікуються проблемами учасників АТО.


adm. - 05.06.2015.