Logo

Telegram
Facebook

У центрі уваги - прийомні сім'ї та рідні загиблих учасників АТО


З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провів соціальну акцію для членів сімей загиблих учасників АТО та прийомних батьків і батьків-вихователів.

17 травня 2019 року ці громадяни були запрошені до приміщення Синельниківського центру дитячої та юнацької творчості.

У теплому дружньому колі, з нагоди свят, заступник міського голови Тетяна Кучерук від імені керівника міста Дмитра Зражевського висловила слова вдячності матерям, котрі виховали героїчних та справжніх патріотів України, подякувала батькам, небайдужим до долі дітей, які залишилися без батьківського піклування, і тепер щоденно зігрівають їх своєю турботою та любов'ю.

Усім присутнім представник міської влади Тетяна Кучерук та соцпрацівники вручили квіти та подарунки. Дітвору пригостили смачними тістечками, а потім усі разом відвідали яскравий фольклорний фестиваль " Від славного минулого до сучасного майбуття", що проходив цього дня у стінах ЦДТЮ.

Взагалі, прийомні сім'ї та родини загиблих учасників АТО знаходяться під постійною увагою міської влади.

Наприклад, членам сімей загиблих воїнів з міського бюджету щомісячно виплачується адресна матеріальна допомога.

Крім матеріальної підтримки, їм надається психологічна допомога. Фахівці міського центру соціальних служб допомагають вирішувати нагальні проблемні питання, здійснюючи соціальний супровід.

У ці травневі свята соцпрацівники також відвідали на дому матір загиблого у 2014 році воїна-десантника Валерія Алтуніна Марію Сергіївну Гріченко. Жінка проживає в Синельниковому, а син похований у Кривому Розі. Незважаючи на велику відстань, при підтримці міської влади, яка надає транспорт, Марія Сергіївна щороку відвідує могилу єдиного сина. Цей рік не став винятком.

Під час спілкування з працівниками центру соцслужб, Марія Сергіївна Грінченко висловила слова подяки міському голові Дмитру Зражевському за можливість побувати на священній для неї та її близьких землі.

1.jpg

2.jpg


adm - 17.05.2019.