Logo

Telegram
Facebook

Тридцять шість юнаків Синельниківщини поповнять лави Збройних Сил України


У концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв 10 травня 2016 року відбулися урочисті проводи 36 юнаків міста та району до лав Збройних Сил України.

Призовників, їх близьких та рідних з урочистою та хвилюючою подією привітали: заступник міського голови Тетяна Кучерук, заступник голови Синельниківської районної ради Сергій Бірюков, заступник військового комісара Синельниківського військового комісаріату Євгеній Швець, клірик Свято-Миколаївського храму Дніпропетровської єпархії Української православної церкви, ієрей Андрій Шевченко.

Від імені міського голови Дмитра Зражевського до призовників звернулася його заступник Тетяна Кучерук. Представник міської влади зазначила, що юнаки йдуть служити до армії в особливий для країни час. Тетяна Кучерук побажала, щоб якомога швидше на українській землі відновився мир та спокій, а здобуті вміння та навички хлопці застосовували лише в мирних цілях. «Пам`ятайте: рідна земля чекатиме на вас! Бажаю вам на новому відрізку життя добрих друзів, розуміючих командирів, гарних новин та миру», - побажала Тетяна Кучерук.

Заступник голови Синельниківської районної ради Сергій Бірюков зазначив, що сьогодні йдуть до лав Збройних Сил України кращі юнаки Синельниківського району. Від імені керівництва районної влади побажав призовникам успіхів у військовій підготовці.

Євгеній Швець у своїй промові наголосив, що юнаки йдуть до армії, щоб навчитися захищати рідний дім. Необхідно сумлінно оволодівати знаннями, щоб ворог ніколи не підступив до рідної домівки. Побажав юнакам успіхів у службі, щоб зброя, у разі необхідності, використовувалася лише вмілими руками.

Боже благословіння та ікону Божої матері на добру долю отримали призовники від Андрія Шевченка. Ієрей побажав, щоб юнаки були гідними продовжувачами бойових традицій дідів та прадідів, щоб завжди оберігав Всевишній, спонукав їх на добрі справи, щоб за будь-яких обставин кожен залишався, перш за все, людиною.

На добру згадку про цей важливий день, від міської та районної влади юнаки отримали подарунки – дорожні набори, які стануть призовникам в нагоді вже найближчим часом.

Музичні подарунки для майбутніх захисників Вітчизни приготували аматори Синельниківського району.


adm. - 11.05.2016.