Logo

Telegram
Facebook

Соціальна акція до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї


Щороку у травні, коли все довкола буяє та квітує, в Україні відзначають теплі, родинні свята: 10 травня - День матері та 15 травня - Міжнародний день сім’ї.

Сім’я є основним елементом суспільства, залишається берегинею людських цінностей, культури та спадкоємності поколінь. Саме з сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.

З метою підтримки сімей та жінок окремих категорій, в Синельниковому, за сприяння міського голови Дмитра Зражевського, проведено соціальну акцію.

У ці травневі дні фахівці міського центру соціальних служб відвідали на дому матерів воїнів, які загинули в АТО, висловили слова подяки за виховання мужніх та відважних синів, справжніх патріотів своєї країни, та вручили подарунки.

Також соцпрацівники побували в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, які прийняли на виховання дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського виховання. Ці діти з різних причин опинилися в складних життєвих обставинах, проте сьогодні, завдяки небайдужим дорослим – прийомним батькам та батькам-вихователям, оточені турботою, зігріті любов’ю, мають надію на повноцінне майбутнє. Фахівці центру поспілкувалися з кожною родиною, передали щирі вітання від міського голови Дмитра Зражевського та подарунки з нагоди свят.

1589532333_-.jpg


adm. - 15.05.2020.