Logo

Telegram
Facebook

Слова вдячності ветеранам


01 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана.

Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого міста і держави.

З нагоди цього дня 01 жовтня 2018 року у міському територіальному центрі соціального обслуговування зібрались представники міської влади, люди похилого віку, яких обслуговують соціальні працівники центру: ветерани війни та праці, члени ветеранських організацій та клубів за інтересами, що діють при терцентрі.

За дорученням міського голови Дмитра Зражевського присутніх привітала начальник міського управління праці та соціального захисту населення Олена Захарова. «У цей день, шановні ветерани, люди похилого віку, прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього, - зазначила представник міської влади Олена Захарова. - Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Ми дякуємо вам за всіляку підтримку та поради. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!».

Зі словами вдячності до учасників заходу звернулися також директор міського територіального центру Алла Тимошенко, представник Пенсійного фонду України Олександр Купрін, голова ради ветеранів міста Євген Скрипник.

Представники соціальних служб міста надали відповіді на різні питання, що турбують людей похилого віку.

Після офіційної частини присутні у дружньому колі за чашкою чаю згадували незабутні молоді роки, цікаві житейські історії. Разом із учасниками клубу «Золота криниця» (керівник Наталія Редько) співали улюблені народні пісні, які додали всім бадьорого настрою.

223 одиноких громадян похилого віку, які за станом здоров’я не змогли відвідати захід, соціальні робітники терцентру відвідали на дому та вручили кожному продуктовий набір.

dsc-0328.jpg
dsc-0371.jpg
dsc-0373.jpg
dsc-0346.jpg
dsc-0349.jpg


adm. - 02.10.2018.