Logo

Telegram
Facebook

Синельниківські таланти - переможці обласного дитячо-юнацького фестивалю «Z_ефір»


На Дніпропетровщині протягом березня-червня 2018 року під патронатом голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка проводиться обласний дитячо-юнацький фестиваль «Z_ефір». Організатором фестивалю виступила ДніпроОДА.

Творчі колективи міста Синельникового прийняли участь у І відбірковому турі фестивалю, і вже 01 квітня 2018 року переможці стали учасниками гала-концерту, який пройшов в будинку МКДЦ “Мир” у місті Павлограді. Про це повідомили у відділі культури та туризму міської ради.

Дипломи переможців фестивалю отримали вихованці міського центру дитячої та юнацької творчості:

- вокально - хореографічний колектив “Натхнення”, керівник Жанна Пасічник;

- хореографічний колектив «Сузір’я», керівник Єва Агіян;

- актриса розмовного жанру театрального колективу “Експромт” Кіра Меренчук, керівник Наталія Панасевич.

А також учні Синельниківської школи культури та мистецтв:

- вокально-хореографічний колектив “Modern”, керівник Анна Яценко;

- учениця по класу сольного співу Дар’я Угланова, керівник Ірина Паламарчук.

Призеркою стала і вокалістка Емілія Гуменнік, вихованка дніпровської студії естрадно-джазового вокалу «Hiqhliqhts», керівник Ольга Шупік.

На дітей - конкурсантів очікувала серйозна випробувальна програма, а на численних глядачів – прекрасний фінальний концерт. Вітаючи присутніх у залі, радник голови облдержадміністрації, голова оргкомітету фестивалю Ольга Горб наголосила, що головним завданням заходу є підтримка талановитих і обдарованих дітей, фестиваль – це ще одна сходинка до здійснення творчої мрії.

Після виступу з юними артистами працювали медійники обласного 34 каналу, готували розповіді про кожного учасника проекту.

Як саме пройшов гала- концерт І відбіркового туру, можна буде дізнатися з програми 34 каналу, яка вийде в ефір 29 квітня о 21.00.

"Ми від усієї душі вітаємо переможців нашого міста! - говорить начальник відділу культури та туризму міської ради Надія Красюк. - Пишаємося їхніми талантами та бажаємо подальших успіхів! Також висловлюємо слова вдячності батькам творчих колективів за підтримку та активну участь, яку вони надавали під час фестивалю!".

2.jpg
3.jpg
5.jpg
1.jpg
4.jpg


adm. - 02.04.2018.