Logo

Telegram
Facebook

Синельниківщина вшанувала учасників бойових дій на території інших держав


15 лютого 2016 року Синельниківщина вшанувала учасників бойових дій на території інших держав: біля пам’ятного знаку «Афганістан, ти – вічний біль…», що знаходиться у центрі міста, проведено мітинг та покладання квітів, у концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв - тематичний концерт.

У заході взяли участь: міський голова Дмитро Зражевський, голова Синельниківської районної державної адміністрації Олександр Шабанов, військовий комісар Синельниківського об’єднаного міського військового комісаріату Вадим Калінін, клірик Свято-Миколаївського храму Андрій, депутат міської ради Володимир Барановський, члени міських громадських організацій: Синельниківського міського осередку Всеукраїнської громадської організації «Ніхто крім нас», Синельниківської міської організації Дніпропетровської області об`єднання ветеранів Афганістану Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), «Ветеранів АТО і учасників бойових дій Синельниківщини», мешканці міста та району.

Під час урочистої частини в концертній залі школи культури та мистецтв, керівники міської та районної влади, військкомату висловили слова вдячності воїнам-інтернаціоналістам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність, виявлені під час виконання бойових завдань у різні часи на території інших держав, за внесок у захист територіальної цілісності України сьогодні, подякували за активну роботу щодо військово-патріотичного виховання молоді, участь у волонтерському русі. Побажали всім здоров’я, добробуту та мирного неба.

Воїнам-афганцям були вручені відзнаки Президента України – пам’ятні медалі «25 років виведення військ із Афганістану», грамоти керівництва міської громадської організації прикордонників, Костянтину Твердохлібу – учаснику АТО - орден «За мужність» ІІІ ступеню.

Аматори міста та району до уваги присутніх представили тематичну концертну програму. Пісні у виконанні молодих талановитих виконавців не залишили байдужими нікого.

Пам`ять про тих, хто загинув на афганській землі, хто пішов із життя після повернення з гарячих точок, учасники заходу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до підніжжя пам`ятного знаку воїнам-афганцям. Священнослужитель Андрій відслужив поминальну панахиду за загиблими.

pc300263.jpg
pc300256.jpg
pc300266.jpg
pc300270.jpg

pc300274.jpg

pc300280.jpg
pc300309.jpg
pc300291.jpg
pc300297.jpg


adm. - 15.02.2016.