Logo

Telegram
Facebook

Щасливої служби, призовники!


01 квітня 2021 року у Синельниківському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулися засідання міської та районної призовних комісій. Цього року лави Збройних Сил України та інших військових формувань поповнять 29 юнаків, з яких 13 – мешканці міста Синельникове.

З напутніми словами до майбутніх захисників України звернулися голови комісій – Вадим Кравченко (міської) та Тетяна Завалій (районної), члени комісій, військовий комісар Євген Шкнай, представники Раївської ОТГ та Славгородської громади.

За дорученням Синельниківського міського голови Дмитра Зражевського призовників привітав його заступник Сергій Бірюков.

Виступаючі чоловіки наголошували на тому, що служба в армії є почесним обов’язком, випробуванням та досвідом для кожного чоловіка. У цьому вони переконалися особисто, пройшовши службу в лавах армії в різні часи.

Дорослі впевнені, що юнаки стануть гідними продовжувачами славних бойових традицій старших поколінь військовослужбовців, вправно опанують військову науку та здоровими, змужнілими повернуться додому. А також порадили не забувати своїх рідних, коханих: частіше телефонувати, і, не дивлячись на час новітніх технологій, обов’язково писати листи на папері, як це робили раніше.

На добру згадку про цей важливий день, від міської влади та інших територіальних громад призовники отримали подарунки – дорожні набори, які стануть їм у нагоді вже найближчим часом. Кожен вже знає, де проходитиме службу: окремі юнаки поповнять лави Національної гвардії України, інші – Збройні Сили України. Деякі наші юні земляки відібрані для служби у Головному управлінні розвідки МО України, Окремому президентському полку, прикордонних військах, стануть морськими піхотинцями. Побажаємо всім щасливої служби!

img-20210401-102136.jpg
img-20210401-103357.jpg


adm. - 01.04.2021.