Logo

Telegram
Facebook

Щасливої служби, призовники!


У концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв відбулися урочисті проводи 17 юнаків міста до лав Збройних Сил України. Призовників, їх близьких та рідних з важливою подією привітали: міський голова Дмитро Зражевський, заступник військового комісара Синельниківського військового комісаріату Євгеній Швець, клірик Свято-Миколаївського храму Дніпропетровської єпархії Української православної церкви, ієрей Андрій Шевченко.

Звертаючись до юнаків, Дмитро Зражевський наголосив, що сьогодні хлопці йдуть служити до Збройних Сил нашої держави, щоб опанувати нову професію – захист рідної землі. «Мир у нашій країні буде лише тоді, коли держава буде сильною, коли кожен буде патріотом! - наголосив міський голова. – Ми чекатимемо на вас! Бажаю, щоб отримані знання у своєму житті вам довелося застосовувати лише на учбових полігонах!»

Євгеній Швець у своїй промові наголосив, що служити Батьківщині – почесна місія для чоловіків, її необхідно виконати з честю та гідністю. Щоб був на землі мир, щоб захистити країну у складний для неї час, необхідно вивчати військову справу. Побажав юнакам успіхів у службі, щоб час до повернення пролетів швидко, міцного здоров`я, не забувати своїх батьків.

Боже благословіння та хрестики на гарну долю отримали призовники від Андрія Шевченка. Ієрей побажав, щоб юнаків завжди оберігав Всевишній, спонукав їх на добрі справи, щоб у будь-якому званні кожен залишався, перш за все, людиною.

На добру згадку про сьогоднішній день, від міського голови Дмитра Зражевського юнаки отримали квіти та подарунки – дорожні набори, які стануть призовникам в нагоді вже найближчим часом.

Музичні подарунки для майбутніх захисників Вітчизни приготувала Маргарита Тараненко та учасниці танцювального колективу "Натхнення" центру дитячої творчості відділу освіти, чуйні слова на адресу матерів призовників висловив В'ячеслав Красюк.

dsc-0156.jpg
dsc-0097.jpg
dsc-0176.jpg
dsc-0186.jpg
dsc-0147.jpg


adm. - 02.11.2015.