Logo

Telegram
Facebook

Щасливої служби, призовники!


На базі Синельниківського об`єднаного міського військового комісаріату відбулися урочисті проводи 16 юнаків Синельниківщини - мешканців міста та району до лав Збройних Сил України.

Напутні слова на адресу призовників прозвучали від: першого заступника міського голови Володимира Яковіна, керівника апарату Синельниківської районної державної адміністрації Валерія Воробйова, тимчасово виконуючого обов'язки Синельниківського військового комісара Сергія Пелиха, командира взводу відділення забезпечення 93-ї окремої механізованої бригади Сергія Ситника, ієрея Андрія Шевченка - клірика Свято-Миколаївського храму Дніпропетровської єпархії Української православної церкви.

Володимир Яковін, за дорученням міського голови Дмитра Зражевського, звертаючись до юнаків, наголосив, що сьогодні вони йдуть служити до Збройних Сил нашої держави, щоб навчитися захищати для своїх рідних та Батьківщини найдорожче – мир та спокій. Представник міської влади висловив сподівання, що хлопці вправно опанують необхідними військовими знаннями і повернуться загартованими, змужнілими чоловіками на мирну синельниківську землю. «Не забувайте своїх рідних, обов`язково телефонуйте батькам, коханим, адже для них ви є найдорожчими людьми", - порадив Володимир Яковін, побажав юнакам успіхів у службі, здоров`я, мирного неба над головою, вручив дорожні набори.

Військовослужбовці у своїх промовах наголосили, що служити Батьківщині – почесна місія для чоловіків, її необхідно виконати з честю та гідністю. Щоб був на землі мир, щоб захистити країну у складний для неї час, необхідно вивчати військову справу. Побажали юнакам, щоб час до повернення пролетів швидко, міцного здоров`я, не забувати своїх батьків, успіхів у службі.

Боже благословіння та хрестики на гарну долю отримали призовники від Андрія Шевченка. Ієрей побажав, щоб юнаків завжди оберігав Всевишній, спонукав їх на добрі справи, щоб вони отримували лише добрі вісті. Оберегом для юнаків стане і молитва, яку прочитав священнослужитель.

p6220022.jpg


adm. - 22.06.2015.