Logo

Telegram
Facebook

Шановні земляки, дорогі ветерани!


8-9 травня 2016 року в Україні відзначатимуть День пам’яті та примирення і 71-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Тож у ці травневі дні хвилиною мовчання вшануємо пам’ять жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни.

Висловлюю повагу і слова великої вдячності живим свідкам тієї війни –ветеранам, які внесли особистий внесок у перемогу над нацизмом; працівникам тилу, дітям війни, всім, хто допоміг відродити зруйновані міста та села у мирний післявоєнний час. Шановні земляки! Живіть ще довго серед нас! Ви для нас є прикладом мужності, героїзму, самовідданості у боротьбі з агресором.

На превеликий жаль, сьогодні українська земля знову опинилася під загрозою втрати територіальної цілісності та суверенітету. На захист рідної землі піднімаються нинішні захисники Вітчизни – нащадки славних воїнів- переможців Другої світової війні. Я вдячен кожному, хто докладає зусиль, щоб наші діти ходили в дитячі садки та школи під мирним небом!

Бажаю всім незламної віри, бадьорості духу, щоб на українській землі якомога швидше знову запанували мир та громадянська злагода, ветеранам – здоров’я, зустріти з нами ще багато весен.

З повагою

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 06.05.2016.