Logo

Telegram
Facebook

Серпнева конференція працівників освіти


29 серпня 2019 року в актовій залі навчально-виховного комплексу відбулася серпнева конференція працівників освіти. У заході взяв участь: міський голова Дмитро Зражевський, його заступник Тетяна Кучерук, керівники структурних підрозділів міської ради, вчителі і вихователі освітніх закладів, представники батьківської громади, засобів масової інформації.

Конференція відбулася у новому форматі – у формі панельної дискусії під назвою: “Якість освіти - стратегічний напрямок розвитку освітньої галузі міста в умовах Нової української школи”.

Разом із модератором дискусії – Юлією Заєць, експерти обговорили питання щодо того, як навчити дитину користуватися знаннями, отриманими у школі. У розмові взяли участь: Ганна Гордієнко (завідувачка закладу дошкільної освіти № 2), Галина Сіроух (директор навчально-виховного комплексу), Олена Демченко (директор міського інклюзивно-ресурсного центру), Олена Радова ( вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти № 6), Єлизавета Рябова (вчитель зарубіжної літератури закладу загальної середньої освіти № 1), Олексій Шевченко (вчитель фізики закладу загальної середньої освіти № 5), Тетяна Ушнурцева (заступник директора з навчально-виховної роботи закладу загальної середньої освіти № 5), Тетяна Феліпенко (директор центу дитячої та юнацької творчості), Олександр Родзін (директор дитячо-юнацької спортивної школи).

З досвідом роботи методичного об’єднання вчителів суспільствознавчих дисциплін учасники конференції познайомились, переглянувши відеоролік “Колективний пошук істини методичного об’єднання вчителів суспільствознавчих дисциплін у вирішенні проблеми “Формування ціннісних орієнтацій людини і громадянина”.

Педагогічні працівники, які протягом навчального року приймали участь в різних конкурсах, фестивалях та стали переможцями та призерами отримали нагороди, які вручили керівник міста Дмитро Зражевський разом із начальником відділу освіти міської ради Іриною Афанасьєвою.

За традицією, привітали і молодих колег, які тільки розпочинають свій професійний трудовий шлях в закладах освіти міста. Це – Дар’я Руденко, педагог - організатор навчально-виховного комплексу, та Анастасія Селюта, вчитель англійської мови закладу загальної середньої освіти № 6.

Креативний віршований меседж прозвучав на адресу освітян від вихованців театрального колективу «Експромт» центру дитячої та юнацької творчості.

На форумі була прийнята резолюція щодо цілей та завдань освітян на новий навчальний рік та передана у педагогічні колективи для обговорення.

Звертаючись до учасників конференції, міський голова Дмитро Зражевський подякував освітянам за щоденну важку та копітку працю, спрямовану на навчання та виховання сучасного підростаючого покоління міста та країни.

Керівник міста зазначив, що, не дивлячись на обмежене фінансування, на новий навчальний рік у позашкільних закладах освіти створено додатково дев’ять робочих міст.

За кошти бюджетів різних рівнів придбано нові меблі, обладнання, буде проведено ремонт покрівлі в ДНЗ №12 (місто отримало перемогу у конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування, який проводила Дніпропетровська обласна рада.).

Продовжено глобальний ремонт у колишній школі №7. Тут же відремонтовано стадіон та спортивний блок, і вже у новому навчальному році запрацює третє відділення Синельниківської ДЮСШ.

Міський голова наголосив, що освітянська галузь і в подальшому залишатиметься пріоритетним напрямком в роботі міської влади.

img-20190829-080255.jpg
img-20190829-080444.jpg
img-20190829-090630.jpg
img-20190829-090620.jpg
img-20190829-085253.jpg
img-20190829-085817.jpg
img-20190829-090057.jpg
img-20190829-090606.jpg


adm. - 29.08.2019.