Logo

Telegram
Facebook

Розпочалося оздоровлення дітей пільгових категорій


У місті розпочалося оздоровлення дітей пільгових категорій, повідомляють у відділі у справах сім’ї, молоді та спорту Синельниківської міської ради.

А саме: дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей з багатодітних сімей, дітей з малозабезпечених сімей, дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», дітей, один з батьків яких загинув у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів, дітей зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи, рідних дітей батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї, дітей, взятих на облік службою у справах дітей міської ради як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, талановитих та обдарованих дітей - переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад (за останні два роки), відмінників навчання (за останні два роки), лідерів дитячих громадських організацій, дітей - учасників дитячих творчих колективів та спортивних команд за кошти міського, обласного та державного бюджетів.

Батьки, які бажають оздоровити дітей пільгових категорій, при наявності відповідних документів, можуть звернутися за консультацією до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, за адресою: вул. Виконкомівська, буд. 30, каб. №6.


adm. - 04.03.2020.