Logo

Telegram
Facebook

Розпочалося оздоровлення дітей пільгових категорій


Розпочалося оздоровлення дітей пільгових категорій, повідомляють у відділі у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради.

А саме: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей з багатодітних сімей, дітей з малозабезпечених сімей, дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи, рідних дітей батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї, дітей, взятих на облік службою у справах дітей міської ради як таких, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, талановитих та обдарованих дітей - переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад (за останні два роки), відмінників навчання (за останні два роки), лідерів дитячих громадських організацій, дітей - учасників дитячих творчих колективів та спортивних команд.

За кошти міського бюджету 74 дитини, а саме: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти осіб, визнаних учасниками бойових дій, талановиті та обдаровані матимуть змогу оздоровитися влітку в морському таборі.

Протягом року за кошти обласного бюджету будуть оздоровлюватися діти в комунальному закладі «Дитячий центр соціальної реабілітації санаторного типу «Перлина Придніпров’я» та за кошти державного бюджету - в державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек» та «Український дитячий центр «Молода гвардія».

Батьки, які бажають оздоровити дітей пільгових категорій, при наявності відповідних документів, можуть звернутися за консультацією до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, за адресою: вул. Виконкомівська, буд. 30, каб. №6.


adm. - 28.01.2019.