Logo

Telegram
Facebook

Родина для дитини


В Україні з 1 липня 2016 року набрав чинності закон про патронатні сім'ї. Патронатна сім’я - це спеціально навчені люди, які на нетривалий час беруть дитину, яка не має статусу сироти, на виховання до себе в сім’ю. Про це розповіли у міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною чи її батьками складних життєвих обставин. Патронатним вихователем може бути повнолітня особа, яка є громадянином України, має вищу освіту, досвід виховання дітей, здійснює свою професійну діяльність щодо догляду дітей в умовах своєї сім'ї.

Якщо ви маєте позитивний досвід виховання власних дітей та небайдужі до долі дітей, які залишилися без батьківського піклування, звертайтеся за більш детальнішою інформацією до Синельниківського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді (ЦСССДМ) за адресою: м. Синельникове, вул. Виконкомівська, 30 або за телефоном: (05663) 4-42-87.


adm. - 13.08.2018.