Logo

Telegram
Facebook

Протягом лютого 2016 року четверо довгожителів міста прийняли привітання від міської влади та міської Ради організації…


Цими днями відзначили 90-ліття з дня народження дві мешканки міста, ветерани війни та праці - Валькова Параска Максимівна та Чумарьова Марія Микитівна. За дорученням міського голови Дмитра Зражевського ювілярок привітали директор міського територіального центру соціального обслуговування громадян Алла Тимошенко та голова Синельниківської міської ради організації ветеранів України Євген Скрипник.

Гості передали від керівника міста листівки з теплими словами вітання та вдячності за внесок у розбудову країни, розвиток синельниківської громади, побажаннями міцного здоров`я, завжди відчувати турботу близьких та рідних людей, вручили грошову допомогу з міського бюджету, передбачену Програмою захисту окремих категорій населення м.Синельникового.

Цього місяця з 90 –м днем народження місто привітало ще двох довгожителів – Срібну Ксенію Олексіївну та Климович Антоніну Петрівну. Усім надано одноразову матеріальну допомогу.

Всього ж у цьому році привітання з 90 –річчям отримають 53 синельниківця, 6 громадян мають відсвяткувати 95-літні ювілеї, 1-й мешканці влітку виповниться 100 років з дня народження. Найстаршій довгожительці міста у березні виповниться 102 роки.

p1070374-.jpg


adm. - 23.02.2016.