Logo

Telegram
Facebook

Проходитиме щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення міста


З 09 по 13 липня 2018 року на спортивній базі Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи буде проходити щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення міста Синельникового. Про це повідомили у відділі у справах сім′ї, молоді та спорту міської ради.

Мета тестування - визначення та підвищення рівня фізичної підготовленості населення України, створення належних умов для фізичного розвитку різних груп населення України, покращення його здоров’я, забезпечення здатності до високопродуктивної праці, захисту суверенітету і територіальної цілісності України, а також сприяння у вихованні патріотизму та громадської позиції.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у проведенні тестування та здачі нормативів фізичної підготовленості.

Програма тестування включає:

  • рівномірний біг (чол. 3000 м., жін. 2000 м.);
  • підтягування на перекладені та ривок гирі (чол.);
  • підтягування у висі лежачі (жін.);
  • стрибок у довжину з місця (чол., жін..);
  • нахил тулуба вперед з положення сидячі (чол., жін.);
  • піднімання тулуба в сід 30 сек/разів (чол, жін.).

Бажаючі взяти участь повинні надати заявку на проходження щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України до відділу у справах сім′ї, молоді та спорту міської ради та медичну довідку (форма первинної облікової документації №027/о «Виписка із медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого» .

За детальною інформацією звертатися до відділу у справах сім′ї, молоді та спорту міської ради за адресою: м. Синельникове, вул. Виконкомівська, буд. 30, каб. №6.

ЗАЯВКА на проходження щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України

ВИПИСКА із медичної карти


adm. - 22.05.2018.