Logo

Telegram
Facebook

Про ремонт дороги по вулиці Перемоги


У поточному році з обласного бюджету було виділено понад 5 млн.грн. на проведення капітального ремонту дороги по вулиці Перемоги. Роботи проводить підрядна організація ПВКП «Мелік». Наразі роботи стовідсотково ще не завершено, проте до міськвиконкому надходять критичні зауваження від мешканців міста щодо якості ремонту дорожнього покриття.

Міський голова Дмитро Зражевський з даного питання провів робочу нараду, на яку були запрошені і представники підрядної організації ПВКП «Мелік».

За інформацією підрядників, на даний час роботи по ремонту дороги ще не завершені, акти виконання робіт не підписані, тобто офіційно дорогу в експлуатацію не введено.

Зауваження керівництва міста щодо виконаних робіт підрядниками були прийняті. З настанням сприятливих погодних умов, недоліки будуть обов’язково усунені.

Угоду про реалізацію даного проекту укладено між Департаментом ЖКГ та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації та даним підприємством. По завершенню робіт, спеціалісти з технічного нагляду визначать якість та обсяг виконаних робіт на відповідність проектно-кошторисній документації.

Після підписання актів виконаних робіт, об’єкт «Капітальний ремонт дороги по вулиці Перемоги» буде передано до комунальної власності територіальної громади міста. Згідно умов договору, протягом трьох років підрядна організація за власні кошти підтримуватиме дорожнє покриття в належному стані.

Виконавчий комітет міської ради, зі свого боку, триматиме питання щодо стану автомобільної дороги по вулиці Перемоги на контролі постійно.


adm. - 09.12.2015.