Logo

Telegram
Facebook

Про послаблення карантинних обмежень у місті


05 червня 2020 року у міськвиконкомі відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Було відзначено, що в місті Синельникове зберігається стабільна епідеміологічна ситуація. Нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19 не виявлено. Всього в місті Синельникове зафіксовано 1 випадок захворювання на COVID-19.

Через сприятливу епідемічну ситуацію, що склалася на території Дніпропетровської області і відповідає вимогам чинного законодавства, на комісії ухвалили рішення щодо чергового послаблення карантинних обмежень у місті.

Відтепер у Синельниковому заклади громадського харчування прийматимуть відвідувачів не лише на літніх майданчиках, а й у приміщеннях, суворо дотримуючись протиепідемічних заходів.

Також дозволено проведення релігійних заходів просто неба. Фізична дистанція між учасниками має бути не менше ніж 1,5 м. Проведення заходів у приміщеннях можливе при умові перебування не більше 1 людини на 5 кв.м площі будівлі.

Крім цього, особам, які досягли 60-річного віку, дозволяється не дотримуватися зобов’язання щодо самоізоляції.

З 10 червня 2020 року в місті відновлять діяльність заклади культури, зокрема з прийманням відвідувачів. Дозволено проведення культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. м площі приміщення, де проводиться захід.

ПРОТОКОЛ позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій №21 від 05.06.2020 читати далі


adm. - 09.06.2020.