Logo

Telegram
Facebook

Про підготовку міста до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років


Під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання розглянуто 28 питань. У розширеному складі обговорено питання про готовність об’єктів житлово-комунального господарства та установ соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

За інформацією начальника управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Володимира Вісіча, установи та підприємства житлово-комунального господарства, соціально-культурної сфери всі заплановані заходи виконали згідно з затвердженим графіком. Так підписані паспорти готовності до роботи в осінньо-зимовий період 18 закладів освіти (100%) та 117 об’єктів житлового фонду (100%). Підготовлено 28 підвалів (100%) та 28 горищ (100%). Перевірено 10064 димовентканалів (100%). Підготовлено 10 дитячих садків, 7 шкіл, школа культури та мистецтв (100 %). Підготовлено 18 індивідуальних котелень і топочних та 7,2 км теплових мереж – 100 %. Підписані 18 актів готовності об’єктів теплового господарства (100%) міста.

За кошти обласного бюджету продовжуються роботи з реконструкції очисних споруд каналізації, по реконструкції водопровідних мереж м. Синельникове (ІІІ черга).

За кошти міського бюджету виконано капітальний ремонт покрівель багатоповерхових житлових будинків міста, а саме на: вул. Миру, 11 (2 під’їзд), на вул. Леніна, 183 (10 під'їзд), на вул. Леніна, 150 б, на вул. Кремлівських Курсантів, 99. Виконані роботи по заміні склоблоків сходових клітин на металопластикові на вул. Леніна, 185 а. Роботи з ремонту покрівель продовжуються.

З метою благоустрою міста виконано поточний ремонт дорожнього покриття вулиць: 50 років СРСР, 50 років Жовтня, Миру, 8 Березня, Енгельса, 40 років Жовтня, Гоголя, Ватутіна, 95 Погранзагону, Кремлівських Курсантів, Петровського, Леніна, під’їзди до залізничних переїздів на вул. Леніна.

Завершені роботи по капітальному ремонту тротуару на вул. Дзержинського. На даний час ведуться роботи з капітального ремонту вулиці Перемоги, виконуються підготовчі роботи, встановлено 1200 мп бордюр. Роботи будуть завершені до 20 жовтня поточного року.

Виконано 27 км горизонтальної розмітки центральних вулиць міста, розмічені пішохідні переходи та лежачі поліцейські. Згідно приписів ДАІ встановлено 29 дорожніх знаків.

Завершені роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення східної частини міста на вулицях Кремлівських Курсантів, Гоголя, Калініна, Маяковського, Горького, Східна, Терешкової, 50 років ВЛКСМ, провулка Шкільний. Встановлено 103 ліхтарі освітлення та 3 вузли обліку.

Ведуться роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення вулиць Перемоги, Чехова, 25-ї Дивізії (встановлено 53 ліхтарі освітлення та 2 вузли обліку).

Підготовлено 0,3 км водопровідно-каналізаційних мереж та 3 каналізаційно-насосні станції (100%); виконано профілактичне прочищення 1200 пм каналізаційних мереж з очисткою від мулу та промивка колодязів – 100%. Виконано ремонт та утеплення водопровідно-каналізаційних колодязів, заміну засувок.

Про проведену роботу також доповіли: начальник Синельниківської дільниці Павлоградського управління по експлуатації газового господарства Анатолій Терещук, начальник відділу освіти міської ради Надія Тимонік, керівники комунальних підприємств міста: Людмила Панасюк («Житлово-експлуатаційна контора-1»), В’ячеслав Халабуда («Житлово-експлуатаційна контора-2»), Сергій Капаций («Водоканал»).

Міський голова надав доручення Володимиру Вісічу цими днями провести нараду з керівниками підприємств міста та узгодити план спільних дій по розчистці міста від снігу в осінньо-зимовий період. Дмитро Зражевський наголосив, що керівники як комунальних, так і інших підприємств, установ, організацій міста повинні забезпечити вчасне прибирання снігу на прилеглих та закріплених територіях, особливо в місцях загального користування, на автошляхах, пішохідних доріжках, щоб місто мало можливість повноцінно жити.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ірина Колінька повідомила, що 25.10.2015 відбудуться місцеві вибори. У зв’язку з цим, в місті розпочала роботу Синельниківська міська виборча комісія. У день виборів у місті працюватимуть 19 виборчих дільниць. Для того, щоб скористатися правом голосу, виборцям необхідно звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців Синельниківської міської ради, який знаходиться за адресою: вул. 40 років Жовтня, 14, кабінет 13 та перевірити свої персональні дані. З 28.09.2015 відділ працюватиме щоденно, без вихідних, телефон для довідок: 4-14-61. Також Ірина Колінько повідомила, що змінено місцезнаходження виборчої дільниці, яка була розташована в дитячому садку № 10. Тобто мешканці будинків 26,28,30,31,32,33,35 по вулиці Миру на місцевих виборах 25.10.2015 будуть голосувати на одній із двох дільниць, розташованих в школі № 2.

Члени виконкому також обговорили питання про підготовку і проведення приписки громадян 1999 року народження до призовної дільниці; про присвоєння поштових адрес.

Затвердили зміни до: Програми розвитку освіти у місті Синельниковому на 2010-2020 роки”; до міської «Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у м. Синельниковому на 2011 – 2022 роки»; Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2011-2018 роки зі змінами; до рішень виконавчого комітету Синельниківської міської ради

Погодили проект Програми відпочинку та оздоровлення дітей в м. Синельниковому на період 2015-2022 р.р.

Прийняли 3 рішення про призначення піклувальників над громадянами, які через незадовільний стан здоров’я потребують постійного стороннього догляду.

Вирішили 6 питань щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Також затвердили Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради; мережу загальноосвітніх шкіл, дошкільних навчальних закладів міста та контингенту учнів і дітей дошкільного віку в них; питання про постановку громадянки на квартирну чергу; перелік доріг, ремонт яких передбачається в 2015 році; рішення про передачу балансоутримувачу проведеного капітального ремонту основних фондів за рахунок бюджетних коштів; визначили виробника та постачальника теплової енергії для будинку № 12 А на вул. Миру; вирішили житлові питання городян.

Затвердили план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІV квартал 2015 року.


adm. - 23.09.2015.