Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Міжнародним днем прав жінок та миру


Чарівні, милі жінки міста Синельникове!

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем прав жінок та миру! Саме на початку весни людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі.

Без перебільшення можна сказати, що світ існує завдяки вам: ви даруєте життя, виховуєте дітей, звалюєте на свої тендітні плечі незліченну кількість турбот.

Найчастіше саме ваша мудра порада, підтримка та любов допомагають нам, чоловікам, долати будь-які труднощі, вирішувати найскладніші проблеми. Завдяки вашій праці наше місто розквітає, ростуть здоровими та розумними діти, теплом та затишком наповнюються рідні оселі.

І тому в цей день хотів би подякувати кожній із вас за цю працю, за неоціненний внесок у примноження економічного, інтелектуального та духовного багатства нашого міста, за розуміння і підтримку нас, чоловіків, і вдома, і на роботі.

Тож хай доля буде милосердна до кожної з вас, обминають всі біди і негаразди. Хай посмішка весняної природи, тепло і увага чоловіків додають вам сил, впевненості у собі і в майбутньому. Добра вам, здоров’я і ще багато щасливих весен!

З повагою

Міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 07.03.2019.