Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Новим роком та Різдвом Христовим


Шановні синельниківці та гості міста! Від імені депутатського корпусу Синельниківської міської ради, її виконавчого комітету, мене особисто прийміть щирі вітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Для синельниківської громади рік, що минає – ще одна сходинка на шляху до досягнення стратегічної мети: зробити Синельникове екологічно чистим містом, з комфортними зручними умовами проживання городян.

Керівництво Дніпропетровщини, депутати всіх рівнів, виконавчий комітет міської ради, керівники та трудові колективи підприємств, установ та організацій, підприємці, голови квартальних комітетів, об’єднання громадян, пересічні громадяни внесли свій посильний внесок, щоб наше місто стало більш розвинутим та сучасним.

Тож дякую всім за велику працю, за небайдуже ставлення і допомогу у вирішенні питань як життєдіяльності міста в цілому, так і кожного його мешканця.

Сподіваюся, що і в наступному році ми будемо єдиною дружньою командою, працюватимемо злагоджено та результативно задля подальшої розбудови нашого міста.

Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх добрих починань на благо громади міста, принесе в наш спільний дім – Україну – такий бажаний мир, стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Бажаю всім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та добробуту, бадьорого настрою і творчої наснаги!

Наповнимо новий рік добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких!

З повагою

Міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 28.12.2019.