Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Новим роком та Різдвом


Шановні синельниківці та гості міста!

Від імені депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету, мене особисто прийміть щирі вітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим.

Багато подій відбулося за рік, що минає. Для синельниківської громади в цілому цей рік – ще одна суттєва сходинка на шляху до досягнення стратегічної мети: зробити Синельникове екологічно чистим містом, з комфортними зручними умовами проживання городян.

Керівництво Дніпропетровщини, депутати всіх рівнів, виконавчий комітет міської ради, керівники та трудові колективи підприємств, установ та організацій, підприємці, голови квартальних комітетів, об’єднання громадян, пересічні громадяни внесли свій посильний внесок, щоб наше місто стало більш розвинутим та сучасним.

Тож дякую всім за велику працю, за небайдуже ставлення і допомогу у вирішенні питань як життєдіяльності міста в цілому, так і кожного його мешканця.

Наступного року місто Cинельникове святкуватиме 150-й день народження та 75- у річницю з дня вигнання нацистів.

Злагоджена й результативна робота депутатів міської, обласної та Верховної Ради України, незалежно від політичних поглядів, підтримка громади є запорукою подальшої розбудови нашого міста – невід’ємної частини Дніпропетровщини та України.

Я впевнений, що синельниківці і надалі залишатимуться толерантними і поважними один до одного, згуртуються в ім'я любові до своєї малої батьківщині заради благополуччя її мешканців.

У переддень Нового 2018 року хочу побажати всім злагоди та віри. Віри в себе, віри в людей, в процвітання нашого міста, всієї України. Віри в те, що, незважаючи на перепони, будь-яка справа, якщо вона робиться від щирого серця, буде успішною. Я переконаний, що разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо нових успіхів.

Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх добрих починань на благо громади міста, принесе в наш спільний дім – Україну – такий бажаний мир, стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Бажаю всім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги!

Увійдемо у Новий, ювілейний для нашого міста, рік із чистими помислами, наповнимо його добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

З повагою

Міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 29.12.2017.