Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Міжнародним жіночим днем 8 березня


Чарівні, милі жінки міста Синельникового! Від імені чоловічої половини нашого міста, мене особисто прийміть найкращі побажання з жіночим святом краси і ніжності 8 березня ! Саме на початку весни людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі.

Без перебільшення можна сказати, що світ існує завдяки вам: ви даруєте життя, виховуєте дітей, звалюєте на свої тендітні плечі незліченну кількість турбот. Вам вистачає душевних сил не тільки надихати на звершення інших, а й самим досягати вершин у найрізноманітніших сферах життєдіяльності міста. Завдяки вашому таланту, працьовитості та енергії м.Синельникове з кожним роком стає більш квітучим, охайним та гарнішим.

І тому в цей день хотів би подякувати кожній із вас за працю, за неоціненний внесок у примноження економічного, інтелектуального та духовного багатства нашого міста, за розуміння і підтримку нас, чоловіків, і вдома, і на роботі.

Низький уклін жінкам, хто носить величне звання Мати. Ви недосипаєте ночами, ви бережете нас від усіх бід. Дякую вам за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово, за ваше душевне тепло, за постійну турботу.

Слова подяки адресую жінкам, які пліч-о-пліч з чоловіками пережили всі жахи Другої світової війни, десятирічної війни в Афганістані, Чорнобильської трагедії, а сьогодні чекають на повернення своїх синів, чоловіків із буремного сходу України, займаються волонтерською діяльністю. Ви для нас є джерелом мужності, терпіння і міцної віри у перемогу добра над злом.

У цей весняний день бажаю всім мирного неба, добра, щастя, здоров`я і любові. Нехай мир, спокій і злагода будуть у кожній родині! Нехай ваша краса і жіночність, душевне тепло і вміння дарувати тепло всім, хто його потребує, перетворять кожен прожитий ваш день на свято! Щастя, добра Вам, посмішок, любові у кожне серце і у кожен дім.

З повагою

Міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 07.03.2018.