Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем міста та 77- ю річницею з дня його визволення від нацистських заг…


Шановні земляки та гості міста Синельникове!

Цього року місто Cинельникове святкує 152-й день народження та 77- у річницю з дня визволення від нацистських загарбників.

Від імені Синельниківської міської ради, її виконавчого комітету, мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди цих важливих для міста дат. Вони об’єднують усіх,кому дороге Синельникове: його вулиці, будівлі і храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення.

І хоча місто має поважний вік, з кожним роком воно молодшає, розвивається та розквітає. Міська влада, спільно з депутатом Верховної Ради України Сергієм Севериним, при підтримці Дніпропетровської обласної ради на чолі зі Святославом Олійником, реалізовує проєкти, спрямовані на розвиток інфраструктури, створення комфортних умов проживання синельниківців.

Свій особистий внесок вносять і громадяни, працюючи на підприємствах міста, у соціальній сфері, ведуть підприємницьку діяльність, мають активну громадянську позицію, утримують у чистоті свої подвір’я та прилеглі території. Велике спасибі всім за це.

Окремо хочу подякувати людям старшого покоління, які звільнили від нацистів рідну землю в далекому 1943 році, розбудовували місто в повоєнні часи, та сучасним героям, нашим землякам, які сьогодні роблять все можливе,щоб на всій території України знову запанували мир та спокій, щоб ворог більше ніколи не ступив на синельнківську землю. Ми вдячні вам за наше життя, за все, що зробили і робите для Синельникового та його жителів!

Майбутнє нашого міста залежить від усіх нас, від нашої щоденної копіткої праці, від нашої спільної турботи про місто, від нашого спільного бажання зробити його більш розвинутим.

Впевнений, що попереду на синельниківців чекає чимало приємних вагомих довгоочікуваних подій, втілення в життя їхніх мрій та планів. Їх успіх - у злагодженій роботі всіх гілок влади, депутатів міської, обласної та Верховної Ради, підтримці та розумінні громадськості. Тож будьмо єдиною, згуртованою та небайдужою громадою!

На превеликий жаль, через карантин, введений в Україні через COVID-19, масових заходів цього року до Дня міста не буде. Проведено низку тематичних заходів із обмеженою кількістю людей, де вручили нагороди різним категоріям громадян та проінформували про це населення через засоби масової інформації. Сьогодні для влади головне - не допустити спалаху коронавірусної інфекції на території міста, зберегти стабільну епідеміологічну ситуацію. Дуже хочеться, щоб випробування під назвою «коронавірус» якомога швидше закінчилося і наше місто, країна знову повернулися до нормального життя!

Бажаю кожному синельниківцю, кожній сім’ї міцного здоров’я, мирного неба, спокою, добробуту, благополуччя, радості та невмирущої надії. Нехай праця на благо міста буде плідною, приносить задоволення і гарні результати!

З повагою

Дмитро Зражевський, міський голова


adm. - 18.09.2020.