Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем міста


Шановні синельниківці!

Цього року місту виповнюється 153 роки з часу заснування та 78 років з дня визволення від нацистських загарбників у Другій світовій війні.

Від імені Синельниківської міської ради, її виконавчого комітету, мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди цих важливих для міста дат.

Не дивлячись на важкі випробування в різні часи, Синельникове з кожним роком стає більш затишним і комфортним: змінюють вигляд на краще вулиці та будинки, паркові зони, оновлюються заклади освіти та медицини, з’являються нові магазини, дитячі ігрові майданчики, проводиться житлове будівництво, облаштування вуличної мережі освітлення, ремонт доріг тощо.

Переконаний, що всі здобутки громади були б неможливими без вас, таких працьовитих, талановитих, гостинних, щирих! Ви примножуєте багаторічну славу міста, зберігаєте традиції багатьох поколінь, є творцями сучасності. Саме вам слова щирої вдячності за працю, внесок у розбудову рідного міста.

На особливі слова подяки заслуговують громадяни старшого покоління – ветерани та діти війни,які звільнили від нацистів рідну землю у далекому 1943 році, розбудовували місто у повоєнний час. А також наші сучасні герої – військовослужбовці (серед яких - і наші земляки), які сьогодні знаходяться в зоні АТО/ООС та зі зброєю в руках відстоюють незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Ми вдячні вам за наше життя, за все, що зробили і робите для Синельникового та його жителів! Пишаємося, цінуємо та пам’ятаємо всіх, хто віддав за рідну землю найдорожче – своє життя.

Від імені синельниківської громади щиро дякую нашим надійним помічникам - депутату Верховної Ради України Сергію Северину, Дніпропетровській обласній державній адміністрації на чолі з Валентином Резніченком, керівнику обласної ради Миколі Лукашуку за всебічну допомогу у вирішенні важливих для міста питань.

Бажаю, щоб місто зростало й процвітало й в подальшому. Зі свого боку, міська влада докладатиме максимум зусиль задля створення в Синельниковому комфортних умов для проживання громадян.

Сьогодні першочерговим завданням є запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території міста, збереження стабільної епідеміологічної ситуації. З цією метою відкрито Центр вакцинації від COVID-19, організовано роботу ще трьох пунктів, де можна зробити щеплення, і таким чином, захистити своє життя.

У народі говорять: у здоровому тілі – здоровий дух. Тож закликаю мешканців міста дослухатися до порад медиків та зробити щеплення, і таким чином, сформувати колективний імунітет до смертельно небезпечного вірусу. Тож бажаю всім нам міцного здоров’я та миру, взаєморозуміння, бо тільки в мирі та злагоді здорова громада може багато що зробити.

Мудрості усім, натхнення у справах, любові, сімейного тепла, щасливої долі у рідному місті!

З повагою

Міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 17.09.2021.