Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем міста


Шановні земляки та гості міста Синельникове!

15 вересня 2018 року місто Cинельникове святкуватиме 150-й день народження, а 21 вересня - 75- у річницю з дня визволення від нацистських загарбників.

Від імені Синельниківської міської ради, її виконавчого комітету, мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди цих важливих для міста дат.

Синельникове – це наше життя. Це місто нашої долі і надії, де ми ростемо і навчаємося, любимо і народжуємо дітей, де поховані наші рідні люди, де знайома кожна вулиця та кожний куточок.

І сьогодні можна стверджувати: ми – єдина синельниківська сім’я, яка любить та вшановує своє місто, свято береже його історію та традиції.

То ж від імені міської влади дозвольте подякувати кожному, хто вніс свою частку, доклав і докладає сьогодні сил, натхнення і великої праці задля того, щоб Синельникове стало екологічно чистим містом стабільного розвитку, з комфортними зручними умовами проживання городян.

Відзначаючи день народження міста, ми низько схиляємо голови перед пам’яттю полеглих визволителів рідної землі всіх часів, висловлюємо свою безмежну вдячність нашим близьким та рідним, хто звільнив рідну землю від ворога у Другій світовій війні, доклав зусиль для розбудови міста у повоєнний час. Доземний уклін вам, дорогі ветерани, діти війни. Ми вдячні вам за наше життя, за все, що зробили для нас!

Окремі слова подяки висловлюю героям сьогодення – ветеранам АТО (ООС), воїнам- синельниківцям, які, перебуваючи в «гарячих» точках на сході України, щомиті жертвують своїм життям заради мирного неба над нашим містом, єдності українських земель та кращої долі всіх, хто на них живе. Слова вдячності висловлюю синельниківцям, хто допомагає нашій армії, родинам військовослужбовців, надає притулок вимушеним переселенцям.

Нині, шановні синельниківці, ми з вами пишемо нову сторінку історії міста. Якою вона буде – залежить від усіх нас. Злагоджена й результативна робота депутатів міської, обласної та Верховної Ради України, незалежно від політичних поглядів, підтримка керівництва Дніпропетровщини, громади є запорукою подальшої розбудови нашого міста – невід’ємної частини Дніпропетровщини та України.

У День народження нашого міста від усієї душі бажаю Синельниковому стабільності та процвітання, а вам, дорогі синельниківці, зичу міцного здоров’я, мудрості і натхнення у справах, любові, сімейного тепла, щасливої долі у рідному місті.

Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед городян. З Днем народження, рідне місто!

З повагою

Міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 14.09.2018.