Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем міста


Шановні синельниківці та гості міста!

19 вересня 2015 року місто Cинельникове святкуватиме 147-й день народження та 72-у річницю з дня визволення від нацистських загарбників.

Для нас, синельниківців, обидві дати - особливі. У них - і наша спільна історія, і наша спільна пам'ять про героїчне минуле, і наше майбутнє.

Цей день - свято кількох поколінь людей-трудівників, кожне з яких вписало свою сторінку в історію міста героїчними подвигами, трудовими досягненнями і яскравими іменами своїх сучасників.

Сьогодні Синельникове - це місто, яке знаходиться у центральній частині Дніпропетровщини, дбайливо зберігаючи свої традиції, маючи потужний потенціал, продовжує рости і розвиватися.

Але головне багатство міста - його жителі. Їх багаторічною працею і завзятістю, розумом і талантом, мужністю і відвагою, любов'ю до своєї малої батьківщини створено все, що складає сьогодні гордість і славу нашого міста.

Особлива вдячність і низький уклін ветеранам - тим, хто в лиху годину Другої cвітової війни захищав і визволяв Синельникове, хто відновлював його після воєнної розрухи.

Сьогодні ми пишаємося нащадками ветеранів – синельниківцями -військовослужбовцями, які за покликом держави, свого серця встали на захист територіальної цілісності, незалежності, миру і спокою суверенної України. Висловлюємо їм слова вдячності за те, що над нашим містом мирне небо, а наші діти можуть без остраху ходити до шкіл та садочків.

Нині, шановні синельниківці, ми з вами пишемо нову історію міста. Злагоджена й результативна робота різних галузей господарства є запорукою стабільного, впродовж останнього часу, виконання бюджету та позитивних зрушень у соціальній сфері, інфраструктурі міста. Вони були б ще більш зримими, якби на заваді не стали події на сході нашої країни.

У нинішній же непростий час головне для нас - докласти всіх зусиль для збереження спокійного життя в нашому рідному місті.

Я впевнений, що, незважаючи на різницю поглядів і думок, синельниківці і надалі залишатимуться толерантними і поважними один до одного, згуртуються в ім'я любові до своєї малої батьківщині заради благополуччя її мешканців.

З нагоди Дня міста усім синельниківцям бажаю мирного неба, доброго здоров’я, бо в мирі здорова громада зможе багато що зробити, змінити життя на краще. Бажаю палкого патріотизму, бо це почуття – то повага до ближніх, до сусідів, то є любов до свого міста, до вулиці, будинку, де мешкаєш. Саме такі почуття дадуть усім нам наснагу, і в нас усе буде добре. Я вірю в це.

Щастя усім і благополуччя, удачі в усіх справах, родинного тепла і палкого кохання. Побажаймо одне одному і нашому рідному місту Божого благословення! Гарного всім святкового настрою!

Хай наше місто розвивається, хай про його людей, його підприємства, установи буде відомо далеко за межами Дніпропетровщини та України!

З повагою

Міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 18.09.2015.